Кметът на Бил де Блазио заяви днес, че градът се

...
Кметът на Бил де Блазио заяви днес, че градът се
Коментари Харесай

Бил де Блазио: От 1 юли се надяваме да премахнем ограниченията в Ню Йорк

Кметът на Бил де Блазио съобщи през днешния ден, че градът се надява да " отвори още веднъж " на 1 юли. Де Блазио не посочи по какъв начин тъкмо и по кое време ще бъдат отстранени рестриктивните мерки поради пандемията, което в действителност е решение за губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо, с който той има сложни връзки, написа БГНЕС.
„ Готови сме за отварянето на магазини, компании, офиси, театри, освен това с цялостна мощ “, сподели де Блазио пред MSNBC. От своя страна Куомо съобщи, че правенето на прогнози е " безконтролно ", само че се надява, че Голямата ябълка може да успее да излезе от локдауна по-рано. " Ако създадем това, което би трябвало, можем да отворим по-рано ", сподели той пред кореспонденти. Де Блазио сподели, че към момента има „ работа, която би трябвало да се свърши “, и че ключът към нормализиране на живота в града ще бъде имунизирането на всички.
 Отпада наложителната карантина за чужденци при идване в Ню Йорк Отпада наложителната карантина за чужденци при идване в Ню Йорк
Посетителите на щата Ню Йорк към този момент не би трябвало да съблюдават 10-дневната карантина, се оповестява в обновена версия на насоките за предотв...
Ню Йорк е под разнообразни ограничавания откогато коронавирусът срина града през март предходната година, убивайки към 32 000 души. Около 6,4 милиона дози от имунизацията са приложени в Голямата ябълка, съгласно данните на локалните здравни управляващи. Близо 2,4 милиона нюйоркчани от 8,5 милиона са изцяло имунизирани. „ Целта е да достигнем 5 милиона изцяло ваксиниранидо края на юни ”, сподели кметът. Очаква се театрите на Бродуей да отворят още веднъж до септември.
Въпреки сполучливата имунизационна акция, по-голямата част от жителите на Ню Йорк не престават да работят от у дома, а офисите пустеят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР