Кметът на Берковица Димитранка Каменова подписа договор със Светлин Каменов

...
Кметът на Берковица Димитранка Каменова подписа договор със Светлин Каменов
Коментари Харесай

Община Берковица отпусна средства на граждани за нов кът за отдих

Кметът на Берковица Димитранка Каменова подписа контракт със Светлин Каменов – първият наш съгражданин, утвърден по общински фонд „ Граждански начинания “ за поддръжка на локални начинания.
Предложението се финансира от Община Берковица със сума в размер на 500 лв., която се отпуска след подписване на контракт за даване на средства от фонда според правилника.
Светлин Каменов кандидатства за финансова помощ от фонда за облагородяване на междублоковото пространство на ул. „ Сливница “ 17 в града, посредством разчистване и оформяне на зона за отдих, монтиране на 2 броя пейки, ободряване и боядисване и слагане на кошове за боклуци. Целта на живущите е да създадат едно запустяло място в хубав ъгъл, където децата да играят. Подкрепа и подготвеност за присъединяване показват и всички живущи в блока.
Каменова показа, че Община Берковица ще продължи да поддържа реализирането на локални начинания с убеденост, че по този метод жителите на града ще се включват интензивно в дейностите по облагородяване на градски пространства.
Целта на основаването на фонда е повишение на публичната ангажираност на жителите на град Берковица към заобикалящата ги среда, като ги подтикват с персонален труд да правят действия по облагородяване на междублокови пространства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР