Кметът на Аврен Емануил Манолов отрече информацията на Областния управител,

...
Кметът на Аврен Емануил Манолов отрече информацията на Областния управител,
Коментари Харесай

Областният управител на Варна опита да насади етническа омраза с невярна информация за завърнали се от Италия 450 роми

Кметът на Аврен Емануил Манолов отхвърли информацията на Областния шеф, че 450 души от малцинствата от Италия са се завърнали в село Дъбравино, научи Moreto.net.

На интернет страницата на Община Аврен е оповестено цялото послание:

" Скъпи съграждани,

По мотив изявленията в интернет пространството за 450 служащи, завърнали се от Италия във варненско село Дъбравино, Ви убеждавам, че е позволена неточност и тази информация не е вярна.

Ръководството на Общината прецизно следи и извършва решенията на Националния действен щаб на Република България за опазване и запазване живота и здравето на своите поданици.

В тази спешна обстановка в страната, Ви приканвам за отговорно държание! " - афишира Манолов.

Пред БНР през вчерашния ден Областния шеф на Варна излезе с изказване, което има детайли на втълпяване на етническа ненавист:

" Само в с. Дъбравино има над 450 роми, завърнали се от Италия. Подали сме сигнал и до Полицията, и до РЗИ. Дали има заболели? Те нямат навика да вървят по лекари. Дано са си попълнили декларациите и не са излъгали на границата от къде влизат ", акцентира Пасев.

Обласният шеф добави, че лечебните заведения във Варна са с задоволителен потенциал с цел да одобряват заболели с ковид в случай че се наложи.

" Здравните заведения във Варна имат задоволителен потенциал, с цел да одобряват заболели с ковид, в случай че се наложи ". Това съобщи след работно съвещание с шефовете на лечебни заведения регионалният шеф Стоян Пасев.

Той изясни, че болничните кревати са 152.

Оказа се в действителност, че варненецът с ковид не е от малцинствата, а има разностранни ползи в клубния живот на Варна. Отишъл на женитба в Италия и евентуално след завръщането си е имал контакти с доста хора. 
 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 Пешо от Виница (преди 18 минути) Рейтинг: 43277 | Одобрение: 17687 Показателен образец,когато с цел да станат забавни,държавните институции създават  лъжовни вести!!!! Областния управител-лош образец!Стана като в оня анекдот за компютри-компотите..... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР