Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев участва в откриването на

...
Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев участва в откриването на
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград откри учебната година в ОУ „Христо Боте...

Кметът на Асеновград лекар Христо Грудев взе участие в откриването на образователната година в ОУ „ Христо Ботев “ в града. Той поздрави шефа Лилия Венева, учителите, учениците и присъстващите родители. Кметът пожела на всички здраве, шанс и сполучлива и ползотворна година.



„ Уважаема госпожо шеф, поисквам Ви все по този начин безрезервно и от сърце да се грижите за учебното заведение, учителите и учениците. Убеден съм, че се грижите за тях като за членове на Вашето семейство. Уважаеми учители, разчитаме да подготвите нашето бъдещо потомство с по-високо просветително равнище от това, което е до момента, с цел да може нашите възпитаници да реализират още по-високи достижения в просветителния развой. Уважаеми родители, дружно, в екип, с учителите Вие би трябвало да помогнете за това, нашите деца да израснат. Убеден съм, че полагате всички старания за задачата. Скъпи възпитаници, запомнете, че другарствата, които изградихте в учебното заведение остават за цялостен живот. Старайте се, полагайте старания, след това ще Ви е по-лесно в живота. Мили първокласници, през днешния ден ще влезете в един баснословен свят. Вашите учители ще Ви опишат забавни приказки, ще Ви научат на потребни неща “, обърна се кметът Грудев към присъстващите.



По мотив първия образователен ден градоначалникът изпрати приветствени адреси до всички учебни заведения и детски градини. Тържествената стратегия в ОУ „ Христо Ботев “ продължи вълнуващо със взаимни изяви на възпитаници, учители и родители, като посланието към всички бе да има заедност и единност през годината, с цел да протече образователният развой обикновено и ползотворно.



 

Поздравителен адрес до шефове, учители, възпитаници и родители в община Асеновград

 

Мили деца,

Честит първи образователен ден! Знайте, че ви предстоят доста завършения и загадки, които чакат да бъдат разгадани. С всеки ден светът ще става все по-голям за вас. Ще можете да вършиме още повече неща сами. Ще трупате нови и нови познания. С помощта на наученото в класната стая измежду обичаните учители и своите съученици вие ще станете по-добри и умни. Аз, като кмет на община Асеновград, се гордея с вас. Бъдете сигурни, че в мое лице постоянно ще откриете опора и поддръжка. Бъдете здрави, смели и любопитни, благородни и доброжелателни!

Уважаеми учители,

Продължавайте да вдъхновявате своите възпитаници. Творете и израствайте! Превърнете своя втори дом - учебното заведение - в още по-интересно място за младежите. Давайте им тласък да се стремят към нови познания, които ще ги създадат по-уверени в себе си. Обичайте специалността си и се радвайте на триумфите на своите възпитаници.

Уважаеми родители,

Насърчавайте децата си. Помагайте им да се оправят в учебно заведение и подкрепяйте напъните на техните учители. Желая на всички сполучлива нова образователна година!

На добър час!

 

С почитание:

Д-р Христо Грудев

Кмет на община Асеновград                                                                     15.09.2022 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР