Кметът на Ахелой Иван Георгиев е арестуван след гонка с

...
Кметът на Ахелой Иван Георгиев е арестуван след гонка с
Коментари Харесай

Арестуваха кмета на Ахелой след гонка с полицията

Кметът на Ахелой Иван Георгиев е задържан след гонка с полицията към 16 часа през днешния ден. Той е отказал да спре автомобила си на подаден сигнал и се опитал да избяга. Задържан е на ул. “Елхово “ и отведен с патрулния автомобил, оповестиха очевидци, заяви " Флагман ".

От пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизираха, че при разминаване на улица в Ахелой, чиновници на районно управление (на МВР) Поморие са забелязали криволичещия лек автомобил, ръководен от кмета на обитаемото място. Подали са звуков сигнал, само че той не спрял. Продължили са след него до ул. “Елхово “.

От ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас прецизираха, че Иван Георгиев е отказал да даде каквито и да е документи за идентичност, както и да бъде тестван за приложимост на алкохол. Държал се надменно и извънредно недопустимо с проверяващите, поради което е арестуван за 24 часа.

Още щом са го качили в патрулния автомобил, той споделил, че има мощни болки в региона на корема. Закаран е в УМБАЛ Бургас, където и към този миг тече прегледа му, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.

Иван Георгиев ще бъде отведен в полицейското ръководство в Поморие след приключването на прегледа и ще остане там до приключването на първичната 24-часова мярка, споделиха още от Областната дирекция на полицията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР