Кметът Милано Джузепе Сала заяви, че скоро няма да се

...
Кметът Милано Джузепе Сала заяви, че скоро няма да се
Коментари Харесай

Кметът на Милано: Скоро няма да има нов “Сан Сиро”

Кметът Милано Джузепе Сала съобщи, че скоро няма да се строи нов стадион на мястото на “Сан Сиро”. По-рано през днешния ден шефовете на Милан и Интер удостовери, че са се разбрали и има проект историят стадион да бъде съборен и в негова непосредственост да бъде построено съвременно съоражение. Те показаха очаквания процесът да стартира идната година и новият стадион да бъде приключен до 2022 година

Сала обаче разгласи, че тези проекти не съответстват с концепциите на общината. Той сподели това в Лозана, където е за показване на кандидатурата на града за хазаин на зимните олимпийски игри през 2026 година “В нашето досие подсигуряваме, че “Сан Сиро” ще действа през 2026 година Ако желаеме нов стадион, ще решаваме ориста му, само че сега обстановката е такава: през 2026 година той ще бъде мястото, където би се провела церемонията по откриването на Игрите”, съобщи кметът на Милано.

“Общината е притежател на стадиона, имаме дълготраен контракт с двата клуба. Ако те решат да строят нов стадион, това ще отнеме време “, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР