Кметът Иван Тотев даде специална пресконференция след срещата си с

...
Кметът Иван Тотев даде специална пресконференция след срещата си с
Коментари Харесай

Решено е! Пробив под Гарата ще има!

Кметът Иван Тотев даде специфична конференция след срещата си с управлението на НКЖИ във връзка противоречивия план за пробива под Централна гара, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  В София е стигнато до решение за вид, правещ допустимо прекосяване от " Васил Априлов " към колелото на " Руски " с локални платна, това ще обезпечи и връзката на `Васил Априлов " с колелото на гарата и без пренасяне на трафика по ул. " Велико Търново ".

Относно огромния размер от вложения, които локалната администрация трябваше да извърши поради пренасяне на колекторите ор ВиК мрежата, то решението е те да не се местят, да се построи помпена станция на паркинга пред магазин " Перла ".  От южната страна на оборудването пък се мисли развръзки в съществуващата улична мрежа без отчуждавания. По " Димитър Талев " и " Македония ", които водят към пробива ще се вкара еднопосочно придвижване - от " Македония " ще се влиза, а от " Димитър Талев " ще се излиза, изясни кметът. 

" В следствие ще вземем решение искаме ли да разширяваме тези улици. Към момента няма да се постанова отчуждаване на парцели ", разясни Тотев. Като цяло технологията ще е безизкопно осъществяване и в случай че има отворен ров, то той ще е в границите на гаровото пространство и жп линиите. Реални ремонтни действия могат да се чакат едвам в края на 2020 година или 2021 година. ВСИЧКО ЗА СРЕЩАТА В НКЖИ ВИЖТЕ В ПРИКАЧЕНОТО ВИДЕО!!!



За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР