Кметът Илко Стоянов поздрави участницитеКметът Илко Стоянов приветства участниците в

...
Кметът Илко Стоянов поздрави участницитеКметът Илко Стоянов приветства участниците в
Коментари Харесай

Благоевград и ПГСАГ са домакин на кръг от националното състезание „Най-добър млад строител“

Кметът Илко Стоянов поздрави участниците

Кметът Илко Стоянов приветства участниците в районния кръг на националното съревнование „ Най-добър млад строител “, който се организира в Благоевград.

В конкуренцията умения и майсторство демонстрират възпитаници от гимназиите по строителство и архитектура в Благоевград, Пазарджик, Перник, Пловдив и София.

„ Нашата страна има потребност от хора като вас, хора, които градят. Пожелавам Ви да бъдете сполучливи и здрави. Вярвам, че сте способни да допринесете татковина ни да се трансформира в по-красиво и по-добро място за живеене “, сподели по време на откриването кметът Стоянов.

Организатори на събитието са Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „ Васил Левски “, Министерство на образованието и науката, РУО – Благоевград, Камара на строителите в България, Камара на инженерите по геодезия, регионално посланичество - Благоевград.

Отборите се състезават в общо четири дисциплини, а точно: мазилки шпакловки и бояджийски работи, облицовки и настилки, зидария и изсъхнало строителство.

Инициатива бе открита от Марияна Митова, шеф на ПГСАГ „ Васил Левски “ – Благоевград.

„ За нас е голяма чест да бъдем домакини на районния кръг от националното съревнование. Благодаря на всички сътрудници и в частност на кмета на Благоевград, който ни поддържа във всяко едно начинание “, сподели по време на приветствието си Марияна Митова.

Присъстваха още Ивайло Златанов, шеф на РУО – Благоевград, Симона Митова, шеф „ Образование “ към Община Благоевград и инж. Любомир Треновски, шеф на Дирекция „ Планиране на капиталовата активност, строителство и екология “ към общинска администрация.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР