Кметът Илко Стоянов посети домовете на първите две бебета за

...
Кметът Илко Стоянов посети домовете на първите две бебета за
Коментари Харесай

Кметът на Благоевград Илко Стоянов посети домовете на първите бебета, родени през 2023 г.

Кметът Илко Стоянов посети домовете на първите две бебета за 2023 година, изплакали в отделенията по акушерство и гинекология на болница „ Пулс “ и Многопрофилна болница за интензивно лекуване – Благоевград.

Те са момиченца, като и двете деца са втори в фамилиите.

Малката Андрея, родена на 3-и януари в болница „ Пулс “, получи от кмета подарък – столче за кола.

За Диана пък, която е първото бебе в МБАЛ – Благоевград и е родена на 4-и януари, той бе подготвил ваучер за бебешки артикули. Подаръците са съобразени с желанията на родителите на дребните момиченца.

Бебетата получиха и особено направени грамоти, а техните майки букети от цветя като комплимент от кмета Стоянов.

По мотив Деня на родилната помощ, който означаваме през днешния ден – 21 януари, кметът посети и АГО в двете здравни заведения, където поздрави екипите, работещи в отделенията.

„ Вие освен помагате за раждането на нов живот, вие давате вяра и внасяте позитивизъм в всекидневието на всеки един от нас. Ролята ви постоянно е била значима, само че в този момент в тези нелеки времена, в които живеем, тя е от изключително значение. Благодаря ви за ежедневните старания и вашия висок професионализъм! Продължавайте да бъдете все по този начин отдадени на задачата, на която сте се посветили “, сподели кметът Стоянов.

Той пожела с всяка година раждаемостта в Благоевград и в България да се усилва.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР