Кметът Ерик Адамс призова нюйоркчани във вторник да наводнят улиците

...
Кметът Ерик Адамс призова нюйоркчани във вторник да наводнят улиците
Коментари Харесай

„Трябва да се мобилизираме“, казва Адамс, призовавайки нюйоркчани да маршируват в окръг Колумбия

Кметът Ерик Адамс прикани нюйоркчани във вторник да наводнят улиците на Вашингтон, окръг Колумбия, с цел да стачкуват против голямата цена на мигрантската рецесия – тъкмо като Милионен марш.

„ Казвам на New Yorker, че вие ​​сте ядосани и аз съм сърдит – само че източникът на нашето неодобрение се крие във Вашингтон “, възмути се Хизонър по време на единствения си седмичен брифинг отвън тематиката с кореспонденти.

„ Трябва да се активизираме и да се обединим, с цел да отидем в DC и да кажем на националното държавно управление, че това, което се случва с Ню Йорк, не е почтено. “

Призивът за деяние е последният от засилената изразителност на кмета против администрацията на Байдън, която значително е оставила Голямата ябълка да се оправя сама, с цел да се грижи за десетки хиляди мигранти.

От своя страна Адамс е пътувал до Вашингтон 10 пъти, с цел да умолява федералното държавно управление да направи повече с търсещите леговище, само че призна след последното му пътешестване, че те са били безплодни.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР