Кметът е обвинен в укриване на данъци в големи размери,

...
Кметът е обвинен в укриване на данъци в големи размери,
Коментари Харесай

Бой В Съдебната Зала! Съпруга На Бивш Български Кмет Наби Шамарите На Новия Градоначалник! Тричленният Състав Се Видя В Чудо

Кметът е упрекнат в укриване на налози в огромни размери, написа Трафик нюз бг. Случката, изтълкувана като пренебрежение към институцията, разгневи тричленния състав. Председателката арбитър Ивета Парпулова протоколира случая, след което забрани на Гина Бошева да участва на идващите съвещания по проблема, оповестява Дарик. На чиновниците от правосъдната защита бе разпоредено да не я позволяват.

Вече отвън Съдебната палата екскметшата съобщи, че била провокирана от Рачев, който първо я пропуснал да мине пред него, след това ѝ пуснал ръка по задните елементи. Обвиненият в сласт градоначалник отхвърли. Къде е истината, ще се открива с обзор на записите от видеонаблюдението в зала 2 на Окръжния съд. Гина Бошева е измежду най-ревностните съперници на Рачев, който завоюва локалните избори през 2015 година, преборвайки се с конкуренцията на брачна половинка ѝ Петър Бошев. Днес екскметшата още веднъж бе измежду протестиращите преди началото на делото жители.

Те издигнаха познатите към този момент плакати: „ Кмете, засрами се! “, „ Ценко Чоков 2 Септемврийски “.

Този път изнесоха и касичка, в която събираха от жители жълти стотинки, с цел да оказват помощ на градоначалника да си заплати налозите. Недоволните упорстват за бистрота и честност в ръководството на общината. Проявата им е предизвикана от опасения, че над градоначалника ще бъде „ разпънат чадър “ и няма да има обективен развой против него. Марин Рачев е обвиняем в качеството му на едноличен търговец за укриване и неплащане на 115 106 лв. налози сред 1 май 2005 и 30 септември 2006 година Обвинението твърди, че източването е станало с огромни количества горива в бензиностанции, които не са осчетоводявани и фактурирани. Доставките на бензиностанциите и газстанциите били доста по-големи от вместимостта на цистерните в обектите му.

Пред съда обаче през днешния ден бе показан контракт, съгласно който Рачев е употребил чартърен 29 цистерни, благосъстоятелност на тогавашното дружество „ Автотранс “, а в тях били съхранявани горивата допълнително в базите на компанията на подсъдимия в град Ветрен и селата Виноградец и Ветрен дол.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР