Кметът Димитър Николов честити на всички бургаски специалисти в отделенията

...
Кметът Димитър Николов честити на всички бургаски специалисти в отделенията
Коментари Харесай

Кметът на Бургас честити Бабинден на всички акушер-гинеколози

Кметът Димитър Николов честити на всички бургаски експерти в отделенията по неонатология, гинекология и акушерство в УМБАЛ Бургас, Университетска болница " Дева Мария " и МБАЛ " Бургасмед ". Ето какво им пожела за празника на родилната помощ:  

" Приемете моите най-сърдечни поздравления във връзка професионалния ви празник – Деня на родилната помощ, 21 януари! Днес насочвам своята дълбока признателност и благодарност към вашия неотклонен и безценен труд. Вашите ръце и вашият глас са първите, които посрещат всяко новородено бебе. Вие сте началото на всеки живот! ", обърна се той към тях.  
Продължава набирането на средства за Общинския подслон в Бургас
Продължава акцията за набиране на средства за Общинския подслон за безстопанствени кучета в Бургас. До този миг другари на четирин...
Прочети повече


Професията ви е скъпа, защото всеки, който работи в АГ-отделение, носи отговорност за най-малко два живота по едно и също време - на майката и на детето. Нека признателността на всяка бургаска майка към вашата работа е най-голямата ви мотивация!, сподели Николов. 

Кметът на Бургас им пожела да са живи и здрави, да са живи и здрави бургаските деца и да стават от ден на ден! Честито на всички, които съблюдават традициите на Бабинден и честват този остарял и трогателен български празник! Честит Ден на родилната помощ! ", приключи Димитър Николов.

Още от БУРГАС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР