Кметът Даниел Панов участва в детски празник в село Балван

...
Кметът Даниел Панов участва в детски празник в село Балван
Коментари Харесай

С практически демонстрации завърши лятната полицейска академия в община Велико Търново

Кметът Даниел Панов взе участие в детски празник в село Балван за закриване на лятната полицейска академия, която се организира през последните три месеца в община Велико Търново. В академията взеха присъединяване стотици деца, които получиха познания и умения за пътна и противопожарна сигурност.

На профилираните площадки в село Балван децата демонстрираха наученото на процедура, показвайки какво би трябвало да се прави при гасене на пожар, по какъв начин се оказва първа здравна помощ, по какъв начин се съблюдават разпоредбите за придвижване от пешеходци и колоездачи.

Даниел Панов поздрави участниците и им благодари, че са избрали полицейската академия през лятната си почивка. Той акцентира, че този избор е демонстрация на високо гражданско схващане .

Кметът на Велико Търново благодари и на сътрудниците, с които общината работи за  подготовката на децата в границите на самодейността. „ Придобивките в Балван, а точно площадките за пътна и противопожарна сигурност, за оцеляване измежду природата, за приложно колоездене, първият в България Център за предварителна защита и спорт, са резултат от това съдействие. Благодаря на уредниците в младежките центрове и на чиновниците на реда, тъй като тяхната работа с децата е в основата на триумфа “, означи още Панов.
Лятната полицейска академия през тази година подчертава на уроци по пътна и противопожарна сигурност, и присъединяване на децата в националната акция „ Пазете децата на пътя “ на Главна дирекция „ Национална полиция “.
На заключителното събитие участваха представители на сътрудниците, като шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново ст. комисар Димитър Машов, изпълнителният шеф на Съюза на пивоварите в България Ивана Радомирова и други, на държавни институции и сдружения. Партньорите в самодейността дадоха висока оценка на община Велико Търново и кмета Даниел Панов за организацията. Лятната полицейска академия получи самопризнание като добра процедура, която може да бъде употребена в цялата страна .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР