Кметът д-р Цветан Ценков и Валентин Кръстев, управител на определената

...
Кметът д-р Цветан Ценков и Валентин Кръстев, управител на определената
Коментари Харесай

Ново енергоспестяващо улично осветление ще има в 13 села в Община Видин

Кметът доктор Цветан Ценков и Валентин Кръстев, шеф на избраната след осъществяване на социална поръчка компания реализатор „ КИД ПЛЮС “ ЕООД, подписаха през днешния ден договорите за замяна на съществуващо улично осветяване в тринадесет обитаеми места в Община Видин с ново енергоспестяващо.

Дейностите, които ще се извършат, включват ремонт на старите амортизирани осветителни тела и монтаж на нови енергоспестяващи по основните улици в селата Антимово, Буковец, Гомотарци, Градец, Дружба, Ивановци, Кошава, Кутово, Майор Узуново, Новоселци, Покрайна, Синаговци и Сланотрън. Договорите са на обща стойност близо 113 000 лева без Данък добавена стойност, като средствата са от финансовите разноски на Община Видин. Срокът за осъществяване е 30 дни от връчването на възлагателните писма.

С монтирането на новите осветителни тела в тринадесетте обитаеми места ще се реализира по-добро качество на услугата, както и ще се понижат разноските за ел. сила. Предстоящите действия са първият стадий от плануваната цялостна замяна на уличното осветяване в град Видин и в обитаемоте места на Общината. Затова има създаден план, като за осъществяването му ще се търси европейско финансиране през новия програмен интервал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР