Кмет и негов съселянин си скочиха с обвинения за нанесен

...
Кмет и негов съселянин си скочиха с обвинения за нанесен
Коментари Харесай

Кмет и съселянин се топят взаимно за побой

Кмет и негов съселянин си скочиха с обвинявания за нанесен побой, като и двамата развяват медицински удостоверения за контузии и имат очевидци, които ги пазят.

Разправията се разиграла на 4 юни във врачанско село Три кладенци. Местният гражданин Ангел Георгиев се оплакал на "Булнюз ", че кметът Светлан Симеонов го нападнал и набил посред площада. 44-годишният мъж твърди, че не е предизвикал по никакъв метод грубото държание на селския властник.

„ В понеделник отидох да пазаря в магазина на центъра. Там беше Симеонов, който ме атакува без мотив. Първо стартира да приказва ужасни думи за жена ми, да ме наскърбява вулгарно, а по-късно ме ритна с коляно в слабините. Закани се, че ще подаде сигнал на обществените, с цел да ми лишават децата, тъй като майка им работи в чужбина, а аз ги виждам самичък. Каза, че ще ни затърка. Всичко стана пред 10-годишния ми наследник и други хора от селото. Извиках полиция и кола за спешна помощ, тъй като съм доста болен и подвигнах кръвно “, споделя Георгиев.

На място бързо пристигнали медици и служители на реда, които по думите на пострадалия издали протокол за случилото се и предизвестили кмета да не го закача. След това Ангел си извадил здравно, в което се показва, че има болки в корема и оток в слабините след побой.

Светлан Симеонов описа радикално друга версия за случилото се. Той не отхвърли, че е заплашил Ангел и брачната половинка му, че ще подаде сигнал в закрилата на детето. Бил ги предизвестил, че в случай че жена му не се прибере от чужбина да си гледа децата, ще предприеме ограничения, „ тъй като до навършване на пълнолетието им трябвало да се гледат от майката, а не от бащата “, уверен е Симеонов. По думите на селския отличник, не той е нападнал Ангел, а тъкмо противоположното.

Според неговата версия, след разправията сред двамата Ангел го чакал пред кметството, извадил дървен прът от багажника на колата си и го нападнал. Кметът съобщи, че също си е извадил здравно и има очевидци, които да потвърдят думите му.

Жители на Три кладенци не за първи път се оплакват от кмета Светлан Симеонов. И преди в редакцията сме получавали сигнали, че се изявява като онбашия. Досега обаче те бяха за злоупотреби.

„ Той прави по този начин от години с хората от селото. Аз съм с диабет, високо кръвно, с прекаран инфаркт съм и два стента, черният ми дроб не е добре. Жена ми е в чужбина, с цел да изкарва пари, а аз виждам децата. От 6 години се грижа самичък за тях, всички знаят, че ги виждам добре “, оплаква се Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР