Ключовият въпрос е да се намери начин за постигане на

...
Ключовият въпрос е да се намери начин за постигане на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Шансовете за съставяне на кабинет нарастват frognews.bg

" Ключовият въпрос е да се откри метод за реализиране на баланс сред Политическа партия и Има Такъв Народ ", съобщи той.

" Има потребност страната да избегне тласкането й към избори. Много опасности има - и чисто политически, и в обстановката с енергетияката и стопанската система, а и опазването на здравето, защото Коронавирус параметрите скачат ", сподели Христо Иванов и увери, че гледат на съставянето на държавно управление с третия мандат като на нещо, което би трябвало да бъде подкрепено.

" Наблюдаваме знаци, че нарастват възможностите в това отношение ", сподели водачът на Демократична България и добави, че ще би трябвало да се даде малко повече време, с цел да протичането на тези процеси. " Търпение, професионализъм и може да успеем да имаме държавно управление с третия мандат, което ще бъде голяма вест за страната. "

Христо Иванов обаче сподели, че Демократична България ще дадат своята безапелационна поддръжка когато са изцяло наясно каква е цялата настройка, съобщи през днешния ден.бг.

" Това е мандат на медиатора, а не на политическа групировка, която образува свое държавно управление. И в случай че, както виждаме, мандатоносителят се придържа към тази формула, това ще бъде една база за поддръжка от Демократична България, само че това ще бъде решение, което ще бъде взето на база на избрани критерии ", разгласи Иванов.

Той поддържа концепцията министър председателят да пристигна от " Продължаваме промяната ". Демократична България не са срещу кандидатирането на Асен Василев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР