Ключовите думи за 2018 г. са европредседателство, скандал, протест и,

...
Ключовите думи за 2018 г. са европредседателство, скандал, протест и,
Коментари Харесай

Емотиконите на 2018-а - харесване, усмивка и гняв

Ключовите думи за 2018 година са европредседателство, скандал, митинг и, до известна степен, непоклатимост, разяснява в изявление за Българска телеграфна агенция изпълнителният шеф на " Галъп интернешънъл " Първан Симеонов. Ако прибавя емотикони към тях, някои ще са с лайкове, други - с усмивка или с яростно дребосъче - по този начин социологът нагледно илюстрира оценката си за миналата година. 2018 година беше не изключително забавна, на моменти досадно изнервяща година, в която имаше упованието да се появи нещо ново, някакъв рестарт, само че подобен не се появи, отбелязва анализаторът. Даващо ръководство, внезапни жестове от страна на съпротива, непрекъснато гадаене дали ще има нови избори - това ще гледаме през идната година, е неговата прогноза.

Ето го и цялостния текст на изявлението:

- Кои са основните думи за 2018 година?

- Ключовите думи са европредседателство, скандал, митинг и, до известна степен - непоклатимост. Бих добавил емотикони към тези думи - част от тях се харесват, някои - със смеещо се дребосъче, други - с яд.

2018 година беше не изключително забавна, на моменти досадно изнервяща година, в която имаше упованието да се появи нещо ново, някакъв рестарт, само че подобен не се появи.

- Какъв рестарт се очакваше съгласно Вас?

- Ние сме привикнали в България през три-четири години да се появява някакъв нов състезател и постоянно се следи такова търсене. Има евентуални претенденти, а и малко се износва имиджът на ръководството - то въпреки всичко е на 10 години, което по никакъв начин не е малко. Но, колкото и да има предпочитание за смяна, има и нелоши индикатори за стопанската система. Според данните в годишника на " Галъп " от последните две десетилетия сега се намираме във втората най-хубава точка след 2006-2007 година като всеобщи усещания за стопанската система.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР