Ключовата дума днес е дисциплина. Проблемът с коронавируса не съществува

...
Ключовата дума днес е дисциплина. Проблемът с коронавируса не съществува
Коментари Харесай

Проф. Никола Владов за коронавируса: Ключовата дума днес е дисциплина

Ключовата дума през днешния ден е дисциплинираност. Проблемът с ковид не съществува единствено у нас. Говорих с сътрудник във Франция, който сподели, че и там имат проблем с дисциплината. Изправени сме пред този проблем и би трябвало да създадем всичко допустимо да го ограничим. Това сподели пред bTV проф. Никола Владов, шеф на Клиниката по чернодробна хирургия и транспантология на ВМА.
Факт е, че към този момент България съумява да се опази от този пик, който неизбежно ще пристигна рано или късно. Ние го отлагаме във времето и той ще бъде по-плавен. Това се дължи на ограниченията, които щабът предприе през последните две седмици. Моят зов е да се вслушваме в рекомендациите, тъй като те дават резултат сподели още той.

Ако не съблюдаваме ограниченията, е прекомерно евентуално да стигнем до обстановката в Италия. Надявам се, че българският народ е задоволително зрял, с цел да вижда тези ограничения. Притесняват ме обаче разнопосочните сигнали от колегията, което считам, че е неприемливо в една такава обстановка. Целият свят се приготвя за тази зараза, уточни проф. Никола Владов.

По думите му с помощта на това, че ограниченията в България са взети в точния момент, имаме огромен късмет да няма взрив на заболелите от ковид. Според професорът светът няма да е същият, откакто рецесията завърши. Тя ще ни даде опция да преосмислим дребните неща.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР