Ключова функция на Google не показва резултати за опита за

...
Ключова функция на Google не показва резултати за опита за
Коментари Харесай

Google пропуска опита за убийство на Тръмп от ключова характеристика, тъй като Дон Джуниър твърди, че „Големите технологии се опитват да се намесят в изборите“

Ключова функционалност на Гугъл не демонстрира резултати за опита за ликвидиране на Доналд Тръмп — притегля изказвания от сина на някогашния президент, че огромните софтуерни компании се пробват да повлияят на изборите.

Това също провокира следствие в Сената.

Потребителите на Гугъл бяха сюрпризирани да открият, че „ Автоматичното дотъкмяване “ на търсачката явно пропуща препоръчани резултати, свързани с опита за ликвидиране на Доналд Тръмп.

Аномалията бързо притегли вниманието на потребителите на обществени медии, в това число конгресмен от Тексас и Доналд Тръмп-младши, които започнаха да споделят екранни фотоси на личните си образци, показващи, че предложенията за търсене в Гугъл излизат празни за запитвания по отношение на смъртоносната пукотевица на протест в Пенсилвания.

Няма споменаване на Тръмп, даже когато цялата дума за търсене „ опитът за ликвидиране на “ е въведена в лентата за търсене на началната страница на Гугъл.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР