Ключов дебат в кампанията за нов президент на САЩ -

...
Ключов дебат в кампанията за нов президент на САЩ -
Коментари Харесай

Кандидатите за вицепрезидент на САЩ не представиха нещо различно от Тръмп и Байдън

Ключов спор в акцията за нов президент на Съединени американски щати - този път сред претендентите за вицепрезиденти. Настоящият вицепрезидент Майк Пенс се изправи против Камала Харис, дясната ръка на демократа Джо Байдън в кандидат-президентската двойка на демократите.
Коронавирусът беше водеща тематика, само че освен - де факто двамата трябваше да покажат на феновете имат ли качествата да станат президент на Съединени американски щати, тъй като който и да завоюва на 3 ноември, ще е най-възрастният президент в американската история. Настоящият държавен глава на Съединени американски щати Доналд Тръмп е на 74 години, а Джо Байдън е 3 години по-възрастен от него.
 Авторът на Игра на тронове срина Доналд Тръмп и го упрекна, че лъже и клюки Авторът на " Игра на тронове " срина Доналд Тръмп и го упрекна, че лъже и клюки
Авторът на паметните книги, които са в основата на поредицата " Игра на тронове ", Джордж Мартин осъди държанието на президента Доналд Т...
По отношение на ковид, Харис сподели, че е била афектирана от метода, по който президентът Тръмп и неговата администрация са реагирали на пандемията от ковид. В този смисъл тя съобщи, че хората се нуждаят от информация, която може да не желаят да чуят, " само че би трябвало да чуят, с цел да се защитят ".
" Нека поговорим за уважението към американския народ. Уважаваш американския народ, когато му казваш истината. Уважаваш американския народ, когато имаш смелостта да бъдеш водач, говорейки за тези неща, които може би не искаш хората да чуват, само че би трябвало да чуят, с цел да могат да се защитят. Но тази администрация остана на равнище на информацията, че в случай че си родител или служащ... в случай че нямаш задоволително спестени пари, си на опашка за храна, тъй като си некадърен. Те трябваше да жертват прекалено много заради некомпетентността на това ръководство ", съобщи Харис съгласно БГНЕС.
Пенс възприе тактичност, типична за Тръмп - той на няколко пъти прекъсна жестоко Харис, само че и двамата не дадоха отговор непосредствено на редица въпроси. Пенс прекъсна Харис 10 пъти, а тя него - 5 пъти. Пенс отбрани метода на Тръмп към ковид и съобщи, че в ранните месеци на пандемията дейностите на американския президент " избавили американски животи ". И за следващ път упрекна Китай за ковид, като категорично акцентира, че ще има ваксина за рекордно малко време. Основният претекст в позицията на Пенс беше икономическият триумф на Тръмп.
Предизборният щаб на американския президент Доналд Тръмп пък напомни на Харис за грешката, която направи, когато загатна Тупак Шакур (1971-1996) измежду живите американски рапъри.
 Байдън назова Тръмп смешник Байдън назова Тръмп " смешник "
Кандидатите за президент на Съединени американски щати - републиканецът Доналд Тръмп и демократът Джоузеф Байдън не си стиснаха ръцете при започване на първия те...
По време на диалог с кореспонденти съветникът на Тръмп Джейсън Милър се пошегува, че е оставил един пропуск за починалия рапър за телевизионния спор на Пенс и Харис. " Мога да потвърдя, че към момента имаме билет за Тупак Шакур, за който знаем, че е любимецът на сенатор Харис измежду живите рапъри. Не знам дали ще го направи. Лично аз избирам Биги, в случай че беше жив ", означи Милър, базирайки се на различен представител на хип-хоп Биги Смоулс, който, сходно на Шакур, беше убит преди доста години.
През 1996 година Тупак, седнал на пътническата седалка в кола, беше убит пред хотел в предградие на Лас Вегас, Невада. Убийците по този начин и не са открити. Тупак Шакур, който се изявяваше с псевдонимите 2Pac, Makaveli и Pac, е включен в листата на „ 100 най-велики актьори на всички времена “ от списание „ Rolling Stone “.
В изявление за CNN предишния месец, на въпрос за обичания си жив рапър, Харис загатна Тупак Шакур. Тя бързо разбра, че несъзнателно е позволила неточност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР