Ключът за разрешаването на палестинския въпрос е създаване на независима

...
Ключът за разрешаването на палестинския въпрос е създаване на независима
Коментари Харесай

Китай ще продължи да насърчава всеобхватно, справедливо и окончателно разрешаване на палестинския въпрос

„ Ключът за разрешаването на палестинския въпрос е основаване на самостоятелна палестинска страна с цялостен суверенитет съгласно границите, избрани през 1967 година и със столица източен Йерусалим “, съобщи Чън Сю, китайски представител в Организация на обединените нации в Женева на провелата се на 20 юни 53-та среща на Съвета на Организация на обединените нации за правата на индивида.

Чън Сю добави, че окупацията и неустойчивостта съществено пречат на социално-икономическото развиване на Палестина и оказва съществено въздействие върху човешките права на палестинците. Израел би трябвало час по-скоро да вдигне блокадата над линията Газа.

Чън Сю посочи още, че Китай постоянно е подкрепял справедливата идея на палестинския народ за възобновяване на законните права на нацията, мирния развой в Близкия изток, възстановяване на живота на палестинския народ, развиване на стопанска система и гарантиране правата на индивида. Китай ще постави непрекъснати старания за напредване час по-скорошното всеобхватно, заслужено и дефинитивно разрешаване на палестинския въпрос.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР