Ключът към щастливите отношения... Дали ще имаме пълноценна връзка, дали

...
Ключът към щастливите отношения... Дали ще имаме пълноценна връзка, дали
Коментари Харесай

По-здрави с Дарик: Как да имаме пълноценни отношения...

Ключът към щастливите връзки... Дали ще имаме пълноценна връзка, дали ще бъдем готови и удоволетровени от нея, дали тя ще бъде задоволително продъложителна, с цел да отгледаме генерации, дружно с колегата си? Какви са предпоставките за положителните партньорски връзки , разясниха в студиото на Дарик Югоизток доцент Румен Бостанджиев и психологът Катя Пенева.

„ Има доста научни изследвания, които потвърждават, че положителните партньорски връзки са най-важните фактори за положителното здраве , за дълголетието, за икономическия разцвет. Но в днешно време, без значение от положителното предпочитание, за мнозина като че ли е доста по-трудно да изпълнят тази фантазия “,  акцентира доцент Бостанджиев.

Темата бе сложена на фокус на фона на растеж на разводите у нас и внезапното намаление на продължителността на браковете от 7 до 10 години, която граница от ден на ден пада .



„ Щастливите фамилни връзки зависят от това по какъв начин ние ще ги създадем. Много значимо изискване за положителните фамилни връзки, е да живеем в общественост, която ни поддържа “, сподели Катя Пенева.
 


Какъв е ключът към положителните партньорски връзки, чуйте в предаването „ По-здрави “ с Дарик Югоизток. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР