Ключът дали ще има избори, или ще има кабинет, е

...
Ключът дали ще има избори, или ще има кабинет, е
Коментари Харесай

Вигенин: Няма да се молим за съставяне на правителство

Ключът дали ще има избори, или ще има кабинет, е в ръцете на „ ИТН “ (ИТН) . Макар и да има безмълвие, от тяхна страна, се надявам да има екип, който работи по политиките “, сподели в предаването " 150 " по БНР Кристиан Вигенин - определен за народен представител в 45-тото Народно заседание (НС).
Няма да се молим за сформиране на държавно управление или да сме част от управническа настройка. Ако се желае от нас поддръжка, ще я дадем. Не би трябвало обаче да се подценява машината, която построи ГЕРБ, и големите запаси, с които разполага “, добави бъдещият депутат.
 Кристиян Вигенин: Парламентът е привършен, мъката му би трябвало да свърши Кристиян Вигенин: Парламентът е привършен, мъката му би трябвало да свърши
„ Това, което се случи през днешния ден е още едно доказателство за неспособността на това болшинство и ръководещите партии да подсигуряват нор...
„ Отговорност е да бъдеш депутат в това Народно заседание, което се обрисува. Ще ни трябват доста разсъдък и мъдрост, с цел да излезем по най-хубавия метод от по този начин създалата се обстановка. Нашата отговорност е да създадем опция това нареждане на политическите сили да докара до дейности, потребни за страната. Българска социалистическа партия не омаловажава загубата и хората имат здравомислещ разбор на случилото се. Очаквам да има събиране на партията. Този, който е решил да отпише Българска социалистическа партия, бърка. Изправяли сме се и от по-трудни политически обстановки “, безапелационен е.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР