Клубът ни даде своеобразен старт на новия сезон 2022/2023. Тази

...
Клубът ни даде своеобразен старт на новия сезон 2022/2023. Тази
Коментари Харесай

Тренировките в Левски София започнаха

Клубът ни даде самобитен старт на новия сезон 2022/2023. Тази заран съвсем всички състезатели и треньори се събраха в залата, а началото на тренировките даде президентът на клуба Владимир Николов.

" Искам още един път да ви поздравя за по този начин сполучливия минал сезон. Вдигнахме високо летвата и отговорност на всички нас е да дадем всичко от себе си, с цел да защитим достиженията и да надградим. Пожелавам ви да бъдете здрави и да работите старателно за високите цели, които имаме ", съобщи легендата на клуба.

На откриването на сезона в зала Левски София участваха всички тимове във възрастите от 14 година до мъже. По екип бяха и задграничните попълнения на мъжкия отбор Игор Юдин и Алехандро Торо. Събитието почете и новият му ментор Николай Желязков, който сега готви националния тим за международното състезание.

По-късно към клуба ще се причислят и състезателите, ангажирани в представителните отбори за мъже и юноши до 20 година Това са Светослав Гоцев, Владислав Иванов, Стоил Палев, Венислав Антов, Владимир Гърков, Лазар Бучков и Калоян Ботев.

В отсъствието на Желязков заниманията на мъжете ще бъдат водени от помощника му Христо Цветанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР