Клубът на привържениците на Ботев стартира инициатива по повод 112-та

...
Клубът на привържениците на Ботев стартира инициатива по повод 112-та
Коментари Харесай

КПБП събира най-ярките спомени от мачовете на Ботев

Клубът на последователите на Ботев започва самодейност във връзка 112-та годишнина на клуба. Феновете ще могат да изпращат своите разкази от най-ярките и прочувствени моменти от мачовете на отбора. Трима от тях ще получат и награди като спечелилите ще бъдат оповестени след лотария. Идеята на КПБП е историите да бъдат издадени в хартиен формат.
Прочетете още
Ето какво написаха от КПБП:

Скъпи другари,

В навечерието на 112-годишнината от основаването на нашия обичан клуб, КПБП приканва всеки от вас да вземе присъединяване в нашата самодейност, в която дружно с Ботев (Пловдив) ще отбележим рождения ден на най-стария клуб в България.

Изпратете ни роман за вашия най-ярък, най-емоционален и най-скъп спомен от мач на жълто-черния тим - преживелица, която в никакъв случай няма да забравите и ще разказвате и на децата си, и на внуците си толкоз пъти, че най-после те ще имат възприятието, че са я претърпели дружно с вас. Можете да изпращате вашите къси разкази с отбелязване от кой мач и от коя година са на нашия e - mail: [email protected] до края на месец март.

В началото на април, посредством лотария, ще разпределим три награди.

Трима от вас ще имат шанса да завоюват тениска от Колекцията " 112 години Ботев " с подписи от футболистите на тима, както и два ваучера на стойност 100 лв. за магазина на КПБП. В следствие ще се опитаме да издадем вашите истории в хартиен формат, който да бъде за спомен на генерации ботевисти.де за спомен на генерации ботевисти.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР