Клубът на привържениците на Ботев призова феновете на тима за

...
Клубът на привържениците на Ботев призова феновете на тима за
Коментари Харесай

КПБП за мача за Купата: Ела на Колежа - вече имаме всичко

Клубът на последователите на Ботев прикани почитателите на отбора за поддръжка във значимия мач против Спартак Варна от четвъртфиналите в шампионата за Купата на България. Двубоят със Спартак Варна е през днешния ден от 17:30ч. на Колежа.
Прочетете още
Вижте какво написаха от КПБП:

Уважаеми ботевисти,

Изговориха се доста неща, изписаха се голям брой и най-разнообразни отзиви по всевъзможни тематики, свързани с и към Ботев, във всевъзможни канали. Станахме експерти по всичко, недоволстваме и сочим с пръст, само че в последно време като че ли забравяме да вършим нашата съществена работа-да бъдем на трибуните на най-красивия стадион в България във всеки мач на жълто-черните, да поддържаме нашата детска, безгранична обич безусловно, да бъдем образец за всички в страната ни. Седалките са по-скоро празни, в множеството от нас няма задоволително искра в очите, когато пеем за Ботев.

Били сме обаче и в по-тежки обстановки от тази. Класирали сме се и след седмо място, не сме достигали до четвърт-финал за Купата, даже нямахме стадион цели 10 години. Сега имаме съвсем всичко.

Единственото общо след всички тези моменти е, че ние постоянно се връщаме с гръм и тропот на картата. Фитилът ни е пай и искрата при нас се пали елементарно. Дали няма да " избухнем " още на следващия ден?

Ботев-Спартак Варна 27.02 17:30ч.
Просто ела!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР