Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) пусна в продажба специална

...
Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) пусна в продажба специална
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пд пускат в продажба специална фланелка

Клубът на последователите на Ботев (Пловдив) пусна в продажба специфична фланелка, отдадена на откриването на стадион " Христо Ботев ". От КПБП приканиха почитателите на " канарчетата " да закупят тениската и да бъдат облечени с нея на първия дуел на " Колежа " против отбора на Левски. 

" След близо 10 годишна пауза фантазията ни да се завърнем на " Колежа " е напълно близо. " Колежа " - мястото, където са изиграни някои от най-великите мачове в българския футбол! Символът, поради който всички ботевисти правихме и невъзможното, само че не се отказахме от битката! Стадионът, където бъдещите генерации футболисти ще радват с нови паметни победи цялостните трибуни! Предстоящият дуел с Левски на 29 април от 20:00 часа ще се трансформира в същински празник на ботевизма. Специално за събитието пускаме тениска на символичната цена от 20 лв.. Нека всички бъдем облечени с нея и да изглеждаме феноменално - всички като един! ", приканиха от Клуба на последователите на Ботев (Пловдив).

Сблъсъкът сред " канарчетата " и Левски от 28-ия кръг на Първа лига е в събота (29 април) от 20:00 часа, като дотогава стадион " Христо Ботев " би трябвало да бъде въведен в употреба и да има лиценз за осъществяване на мачове от вътрешното състезание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР