Клубът, който може да бъде описан като най-горещият в света,

...
Клубът, който може да бъде описан като най-горещият в света,
Коментари Харесай

"Дейли Стар": В Слънчев бряг е най-горещият клуб в света! Всички са голи и се пие 48 часа подред СНИМКИ 18+

Клубът, който може да бъде разказан като най-горещият в света, претърпя най-дивия си летен сезон досега, обявиха негови представители пред Daily Star Online.

Den Glade Viking в Слънчев бряг в България е заведение номер едно измежду британците, които купонясват отвън границите на родината си.



Курортът изрично печели короната от места като Магалуф и Майорка, като място за слънце, море и секс.
А клубът, ситуиран посред Слънчев бряг, претърпя най-натоварената си година досега.

Той е прочут с мотото си, призоваващо хората да се събличат чисто голи на бара, а отпускарите сигурно не разочароват това лято.

Горещи фотоси се появиха на гости, които се събличат, мажат с Ю Ви багра един различен и се награбват на дансинга.

Говорител на Den Glade Viking сподели пред Daily Star Online: 2019 година бе най-откачената година за клуба по отношение на предишните години.


Над 20 000 души участваха в събитията Takeover Events в Слънчев бряг и клубът се тресеше чак до ранните часове на всяка заран.

С оглед на това, че тази година бе доста добра, по-специално с огромния брой британци и ирландци, пристигнали в Слънчев бряг, чакаме с огромно неспокойствие да забележим какво ще се случи през 2020, ще вдигнем още нагоре равнището.

Най-откаченото нещо се случи в края на юли, когато купонът излезе отвън надзор ".


"Клубът и барът ни извън не затвориха цели 48 часа поред. Обикновено затваряме към 7-8 часа сутринта.

Но тези две нощи през юли бяха тотално откачени, като имахме хора, които продължаваха да пият и да купонясват до 9-10 часа денем.


След това и в 10 и през останалата част на деня бяхме посетени от проведени групи от туристически организации, безусловно не затворихме нито за секунда нашите порти цели 48 часа.


В 12-е години, откогато работим в Слънчев бряг, такова нещо в никакъв случай не сме виждали. Имаше прекалено много хора, които пият до сутринта и по-късно прекалено много, които чакаха да стартират да пият овреме сутринта, с цел да можем да затворим ", сподели още представителят.

Клубът е прочут с това, че окуражава своите гости да се събличат чисто голи на бара и тази година не бе изключение.


"Окуражаваме го и гостите го харесват. Когато хората са на отмора, те желаят да се провиснал и да вършат неща, които даже и не могат да си помислят вкъщи ", споделя още представителят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР