Клуб от Япония също е декларирал сериозен интерес към крилото

...
Клуб от Япония също е декларирал сериозен интерес към крилото
Коментари Харесай

От Страната на изгряващото слънце също искат ас на Левски

Клуб от Япония също е заявил сериозен интерес към крилото на Левски Уелтън. Така отборът от Страната на изгряващото слънце се причислява към китайци, които също желаят да видят бразилския флангови нападател в редиците си. Преди дни сътрудникът на крилото Робсон Роча дойде в България за диалози с шефове на сините, макар че по-късно обществено отхвърли да се пече трансфер на клиента му.

" Тема Спорт " заяви през предходната седмица, че Левски е на път да продаде звездата си. Сините чакат да получат за бразилеца 2,8 милиона евро, като сега текат диалози. Договорът на крилото изтича с началото на идната година. Наскоро Велтон съобщи, че не може да каже сигурно, че ще продължи да носи синия екип. През лятото сериозен интерес към него имаше от белгийския Стандард Лиеж, само че цената, която оповестиха сините, не бе по силите на клуба и до трансфер не се стигна. Тогава столичани желаеха 3 милиона евро, като в този момент са склонни и на малко понижение на цената. Бразилецът бе спряган и за тимове от Южна Корея.

 Евентуалната продажба на Уелтън ще погаси сериозен % от многомилионния дълг на Левски към Национална агенция за приходите. Именно към държавната хазна ще отидат и част от приходите от прехвърлянето на Роналдо в съветския Ростов.
 Мениджърът на Уелтън с информация за бъдещето му
Мениджърът на Уелтън с информация за бъдещето му

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР