Клуб НЛО се завръща с концерт в НДК. Незабравимите песни

...
Клуб НЛО се завръща с концерт в НДК. Незабравимите песни
Коментари Харесай

​Клуб НЛО се завръща с концерт в НДК

" Клуб НЛО " се завръща с концерт в НДК. Незабравимите песни и скечове от именитото предаване на Българска национална телевизия ще бъдат показани на 20 декември. Нови смешни случки ще бъдат част от спектакъла, а към знаковите персони се причисляват и артисти, които не са учавствали в предаването.

Звезди от поколението, поради които улиците опустяваха. За да се посмеем дружно на метода, по който живеем. И в случай че погледнем обратно, като че ли нещата наподобяват същите. Само актьорите от НЛО са още по-любими.
Георги Мамалев, артист: Най-интересните герои се помнеха - Каракочев, професор Гучев, Тримата в кухнята.
И в този момент ме срещат хора и ми споделят: телефонът ми звъни някак интернационално.
Стефан Димитров, композитор: Някак си всичко това ставаше с лекост, което в изкуството е доста значимо. От време на време се сещам за някои от знаковите песни - " Партии обичани ", " Бонджорно, каро мафиозо ", " Ех, Канада! ". Мога да ги изреждам още, тъй като допускам, че съм написали някъде към 70-80 песни за " НЛО ". Антон Радичев: На моя човек непрестанно му се къса сърцето. Но му се къса сърцето в този момент към този момент от наслада за някои неща, а не от тъга.
Споменът за НЛО събира екипа след 14-годишна пауза. Освен Георги Мамалев, Антон Радичев, на сцената ще забележим Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Нов скеч ще покаже от какво се вълнуват Тримата в кухната, а концертът ще приключи с хоро. Така нещата може би ще наподобяват същите, само че смехът ще лекува.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР