Клуб Hacienda Beach, който наложи нов стил и класа в

...
Клуб Hacienda Beach, който наложи нов стил и класа в
Коментари Харесай

Hacienda Beach изпраща лятото с парти уикенд и DJ Joe Diem

Клуб Hacienda Beach, който наложи нов жанр и класа в нощния живот край морето, публично ще посреща своите посетители до 17 септември.

 

На 3 септември в Лозенец идва испанския DJ Дейвид Торт. Той е един от най-влиятелните испански диджеи  превзел и международната клубна сцена. Дискографията му включва ремикси за Tiësto & Nelly Furtado, David Guetta, Bob Sinclar и Gui Boratto.

 

Дейвид е взел участие на общи празненства с мегазвезди като Swedish House Mafia, Avicii и Tiesto и е единственият испански DJ, който е пускал на празненството в имението Playboy в Бевърли Хилс. Партито ще бъде подгряно и от резидентите на Hacienda – DJ Dimo BG, DJ MR.K и EMMA.

 

За 5 септември е планувано обичайното празненство „ Салата с Харизма “.Кулинарният специалитет се подготвя по рецептатанаДимитър Тодоранов и няколко доброволци, а рязането на заленчуците става на фона на музика, вицове, истории и случки през сезон 2022.

 

Всеки от екипа на Hacienda е налегнат от друга доза носталгия, че следващото лято отминава, а леко хладният въздух припомня за идването на есента. Цялата атмосфера на тази традиция носи топлото възприятие, към което всеки присъстващ рано или късно прибягва през студените дни.

 

За изгревите, за танците, за залива, за страстта и за другарствата. Лозенец е особено място, а “Салата с Харизма ” е традицията, която обгръща най-големият му сексапил. Салатата ще тежи към 60 кг., а гостите ще могат да дегустират от няколко типа домашна ракия, както и да опитат свеж паламуд, уловен от риболовците в залива.

 

На 10 септември на пулта ще застане нашумелия DJ Joe Diem, който ще зарадва меломаните на неповторимо празненство край дребния плаж. Финалният уикенд на Hacienda Beach за този сезон ще е на 16 и 17 септември.

 

Следете и профилите на Hacienda Beach в обществените мрежи:

Instagram: haciendabeachlozenets
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР