Клоуи Грейс Морец ще се превъплъти в ролята на Хедър

...
Клоуи Грейс Морец ще се превъплъти в ролята на Хедър
Коментари Харесай

Нов филм ще разкаже историята за кражбата на $4 милиарда от популярна крипто борса

Клоуи Грейс Морец ще се превъплъти в ролята на Хедър " Рацлехан " Морган в идния филм " Дъч и Рацлехан " - план, който хвърля светлина върху скандалния грабеж на Bitfinex на стойност $4 милиарда.

Придружавана от Люис Пулман и Ариана ДеБоуз в поддържащи функции, сюжетът навлиза в преплетения живот на Морган и Иля “Дъч ” Лихтенщайн . Започвайки с техните желания като амбициозни рапъри и притежатели на бизнес, разказът разплита пътуването им в областта на наказани перачи на пари.

Разглеждайки грандиозният пробив на Bitfinex през 2016 година, филмът, режисиран от Джон С. Бърд, прочут с работата си по “Тетрис ”, навлиза надълбоко в присъединяване на дуото в прането на открадната криптовалута.

Последиците от техните дейности отекват в целия криптовалутен пейзаж, което води до ареста им през февруари 2022 година Изправени пред вероятността за оптималната 20-годишна присъда, решението им да се признаят за отговорни акцентира сериозността на ситуацията им.

Подкрепен с финансиране и разпространяване от CAA Media Finance, филмът дава обещание сложно разглеждане на комплицираната мрежа, изплетена от Морган и Лихтенщайн.

Морец, фамозна с функциите си в “ ” и възхвалявания от рецензията “ “, придава дълбочина на облика на Морган. Пулман и ДеБоз, фамозни с осъществяванията си в “ ” и “ “, способстват за завладяващия портрет на хора, които се намират на границата сред гениалността и известността.

Освен това “ ” се вписва в възходящата наклонност на филми, проучващи живота на провалили се бизнесмени и финансови извършители. Той отразява възходящото въодушевление на обществото по сенчестите сфери на упоритостта и цифровата епоха.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР