Клошарски начин на живот е водил един от собствениците на

...
Клошарски начин на живот е водил един от собствениците на
Коментари Харесай

Собственикът на пламналата къща прибирал клошари в дома...

Клошарски метод на живот е водил един от притежателите на запалилата се кооперация в центъра на Пловдив. Той живеел на втория етаж и прибирал разнообразни бездомници, описаха хора от ул. „ Янко Сакъзов”, където тази заран се разигра нещастието.

65-годишен мъж почина, а други четирима бяха избавени, откакто двуетажна къща пламна към 3,20 тази заран. Обгазен от пожара е 64-годишен мъж. След подаване на сигнала на място са били изпратени два екипа на пожарната. Те изгасили пламъците и извели хората от постройката.

Огънят тръгнал от погрешно боравене с отоплителен апарат, споделиха от Пожарната. Според хора от квартала мъжът, който живеел на 2 етаж, постоянно прибирал скитници, които злоупотребявали с алкохола.

Днес в къщата не бе открит никой за коментар. На място бяха проверяващ екип.

Това е втори пожар на ул. „ Янко Сакъзов” за последните две седмици. Преди дни огнеборци още веднъж гасиха пожар. Той лумна в необитаема къща покрай кооперация. Живеещите в региона тогав описаха, че изоставената постройка се обитавала от скитници.
тагове пожар къща клошар  Собственикът на пламналата къща прибирал клошари в дома си СНИМКИ  Собственикът на пламналата къща прибирал клошари в дома си СНИМКИ  Собственикът на пламналата къща прибирал клошари в дома си СНИМКИ  Собственикът на пламналата къща прибирал клошари в дома си СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР