Клошарка с висока степен на умствена изостаналост вдигна на крак

...
Клошарка с висока степен на умствена изостаналост вдигна на крак
Коментари Харесай

Млада жена роди мъртво бебе на пейка пред болница в Бургас

Клошарка с висока степен на умствена назадничавост подвигна на крайник съвсем целия личен състав на УМБАЛ-Бургас, полицията и обществените служби призори през днешния ден, заяви Флагман.БГ.

„ Млада жена опитваше да ражда, тъй като никой от болничното заведение не ѝ е обърнал внимание, други хора ѝ помагаха и дърпаха бебето от корема ѝ, то обаче умря в ръцете ѝ. Направете инспекция неотложно! Как е допустимо да има толкоз бездушни лекари в болничното заведение? Дошла е да търси помощ, с цел да роди, а те са я оставили на пейките! “, сигнализира неизвестен четец.

Проверка на фактическата конюнктура обаче сподели радикално друга обстановка. Младата жена е обикаляла региона на болничното заведение от много време, известна клошарка е, неведнъж раждала и оставяла децата си по обществени домове.Охраната на УМБАЛ-Бургас няколко пъти предизвестила бездомницата да си потърси заслон и даже съумяла да ангажира Социалната работа да пристигна да я прибере преди 2 седмици, с цел да я настани в профилиран дом. От известно време се виждало, че е бременна, а тя навръх това разчитала, с цел да притегля вниманието на състрадателните заболели и околните им. Преспивала по пейките и отказвала да напусне двора на болничното заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР