Клошари подпалили за „N“-ти път обитавана от тях къща в

...
Клошари подпалили за „N“-ти път обитавана от тях къща в
Коментари Харесай

Клошари подпалиха къща на русенски нотариус за пореден път

Клошари запалили за „ N “-ти път населявана от тях къща в Русе, съобщи TVN. Сградата се намира на пресечката на ул. „ П. Р. Славейков “ и бул. „ Съединение “ в града.

Сигналът за лумналите пламъци бил подаден от съседи малко след 6.00 часа сутринта на 27 октомври. Екипи на пожарната незабавно били изпратени на адреса. На огнеборците били нужни часове, с цел да потушат пламъците. До момента няма данни за потърпевши хора. Вследствие на пожара отчасти е изгорен покривът на къщата, както и събрани от скитниците движимости – дюшеци и мебелировка.

Това е „ N “-тият пожар в къщата, споделя съседът Метин Реджеп. По думите му, единствено тази година домът, който по е благосъстоятелност на русенски нотариус, е подпалван два пъти.

Той се радва, че огнената буря и през днешния ден не е засегнала парцела му, само че е уверен, че е единствено въпрос на време да се случи идващият пожар.

„ Притесняваме се, в случай че не бяхме реагирали в точния момент, щяха да се възпламенят и нашите парцели. Все отново и ние живеем тук. Имаме дребни деца”, споделя Метин.

Въпреки зазиданите от притежателите прозорци и порти на парцела, бездомниците постоянно намирали метод да се настанят в необитаемата къща. Единственото решение да се предотвратят бъдещи пожари, съгласно живеещите наоколо до постройката е постройката да бъде съборена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР