Клоп разчита на 12-ия играч в мача срещу НаполиМениджърът на

...
Клоп разчита на 12-ия играч в мача срещу НаполиМениджърът на
Коментари Харесай

Клоп разчита на 12-ия играч в мача срещу Наполи

Клоп разчита на 12-ия състезател в мача против Наполи
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се обърна към публиката на "Анфийлд" с молба да окаже оптималната поддръжка на тима във значимия мач против Наполи във вторник.

Мърсисайдци са на трето място в група С на Шампионската лига и се нуждаят от наложителен цялостен триумф, с цел да продължат в шампионата.

Наполи води в таблицата с 9 точки, ПСЖ има 8, Ливърпул - 6, Цървена Звезда - 4. В другия мач от заключителния кръг ПСЖ гостува на Звезда.

В тази комплицирана обстановка Клоп се надява, че атмосферата на "Анфийлд" ще помогне на тима му, както се е случвало неведнъж преди.

"Не играхме по никакъв начин добре в Неапол, по тази причина преди всичко желаеме да покажем, че можем да бъдем по-добри. За следващ път се обръщаме към "Анфийлд" и молим почитателите за помощ - мачът е от голяма значимост. Ще бъде в действителност отлично, в случай че публиката ни поддържа, както умее да го прави. Знаем каква може да бъде атмосферата и се надяваме да забележим това във вторник. Стараехме се с всички сили още веднъж да попаднем в този шампионат и към момента имаме шансове да влезем в идващия стадий при избрани резултати. Наполи знаят, че мачът ще бъде тежък, само че ще бъдат мощни, а ние би трябвало да сме още повече от тях. Иначе ще се наложи да поздравим Наполи и ПСЖ. Не трябваше да губим в Белград, при всичкото почитание към противника, само че това се случи и в този момент сме длъжни да победим, с цел да останем в турнира", съобщи Клоп, представен от Liverpool Echo. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР