Клон от дърво в една от централните градски градини на

...
Клон от дърво в една от централните градски градини на
Коментари Харесай

Фатална снимка под дърво: Рухна клон по време училищно тържество, учителка е ранена

Клон от дърво в една от централните градски градини на площад " Възраждане " се счупи по време на празненство за довеждане докрай на образователната година. Учителка на 60 години е ранена и е под наблюдаване в габровската болница. Това заяви за Българска телеграфна агенция Дарина Арсова, краткотрайно изпълняваща длъжността шеф на междинното учебно заведение " Райчо Каролев ".

Инцидентът е станал през днешния ден към 13,30 часа в градинката с мечето.

Тържеството, на което участвали и доста родители, било във връзка довеждане докрай на образователната година на деца от четвърти клас. Две учителки и децата решили да си създадат фотография за спомен и застанали под дърво, само че ненадейно един от клоните се счупил и паднал върху хората , описа Арсова.

Шокирани очевидци на случилото описаха пред Габрово Нюз ", че се чул мощен тропот при рухването на клона. Пострадалата учителка е измъкната под него от родители, които го преместили и освободили, съобщи gabrovonews.bg.

Веднага на мястото на случая пристигнали екипи на полицията, пожарната и на незабавна помощ.

Лек удар имало и върху две от децата , които били прегледани на мястото на случая от болничния екип и били освободени. Класната ръководителка на четвъртокласниците е превозена в регионалната болница " Д-р Тота Венкова ". От здравното заведение осведомиха, че дамата има разкъсно-контузна рана на главата, контактна е, само че е изпратена на проучвания с здравна инсталация и е под наблюдаване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР