КЛИВЛАНД — Доналд Тръмп подкрепи Бърни Морено през декември, като

...
КЛИВЛАНД — Доналд Тръмп подкрепи Бърни Морено през декември, като
Коментари Харесай

Първичните избори за Сената на Републиканската партия в Охайо се оказват неприятни, тъй като кандидатът на Тръмп се опитва да отблъсне съперниците

КЛИВЛАНД — Доналд Тръмп поддържа Бърни Морено през декември, като катапултира предприемача в спор на първичните избори за Сената на Охайо, включващи двама по-известни републиканци.

Но с по-малко от две седмици до първичните избори, надпреварата става все по-враждебно, защото остава в конкурентна мъгла.

Има малко самостоятелни изследвания за премерване на тримата претенденти, които се борят за шанса да изместят демократа Шерод Браун в това, което се чака да бъде една от най-големите борби за Сената тази есен. Една вътрешна анкета от акцията на Морено предходната седмица сподели, че той има двуцифрена преднина пред държавния секретар на Охайо Франк Лароуз и щатския сенатор Мат Долан, само че също по този начин откри, че почти една четвърт от евентуалните първоначални гласоподаватели остават нерешителни. Други близки наблюдаващи считат, че първичните избори са доста по-напрегнати.

„ От всичко, което съм виждал както в обществени, по този начин и в частни ан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР