Клипове с участието на собственик на запален автомобил обикалят от

...
Клипове с участието на собственик на запален автомобил обикалят от
Коментари Харесай

Версия! Огън от любов! Изневяра, запечатана в гнусни видеоклипове- зад палеж на луксозен автомобил на зеленчуков бос от Петрич

Клипове с присъединяване на притежател на разпален автомобил обикалят от човек на човек в Петрич, където преди дни лекият автомобил " Мерцедес " на основния воин в клиповете бе опожарен и изгоря изцяло.

На скандалните фрагменти, до които се добра и Struma.com, се виждат буйни орални милувки сред притежателя на изгорялата кола и негова русокоса държанка, които са изпратени до брачната половинка му и нейното семейство- известни търговци на зеленчуци в южния град, до всичките им другари и познати на двамата участници в секс клиповете.

Зетят в фамилията заможни търговци бил дясната ръка на тъста си, до момента в който не се появили клиповете. Шокът бил огромен. Дни откакто клиповете видели бял свят колата на зетя пламна и изгоря-цялата. Незабавно полицията стартира следствие и работа по няколко версии, измежду които неуредени финансови взаимоотношения. Разпитани бяха всички, имащи връзки със зетя и фамилията му и се оказа, че не дължат пари на никого, нямат пререкания в бизнеса, което затрудни следствието.

Дни след палежа обаче, в хода на полицейското следствие, се появиха клиповете, които постановиха версията за възмездие, поради любовните игри на зетя. Дали някой от фамилията и околните на брачната половинка му, или на любовницата са драснали клечката, с цел да отмъстят, или има още нещо към притежателя на колата, към момента не е ясно. Ясно е обаче, че буйният ухажор - шурей " изгоря " дружно с " Мерцедеса " си. Тъстът му, който му поверил водещата роля в общия им бизнес, ще отнеме всичките му права над взаимната им работа, описаха осведомени пред Struma. com.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР