Клипче с откровени сцени с участието на бившата адреналинка Яна

...
Клипче с откровени сцени с участието на бившата адреналинка Яна
Коментари Харесай

Мрежата прегря до червено: Ново по*но с бившата адреналинка от „Господари на ефира“ Яна взриви Интернет

Клипче с откровени подиуми с присъединяване на някогашната адреналинка Яна Христова стана шлагер в нета, заяви вестник „ България през днешния ден “. Видеото с някогашната адреналинка от предаването „ Господари на ефира “ се популяризира по еротични конгреси и към този момент е свалено няколко десетки пъти.
Сцените с присъединяване на някогашния си непрекъснат сътрудник на Христова са снимани по време и след сексуален акт, прецизира изданието. Тя е продължавала да снима даже откакто мъжът е достигнал до оргазъм. Клипът разбуни мрежата. Коментатори дефинират уменията на Яна в леглото като по-добри от тези на Парис Хилтън. Припомняме, че това е второто искрено видео на Христова.

Първия клип тя пусна преди няколко години и също се радваше на небивала известност.
През май тази година някогашният кадър на „ Господари на ефира “ още веднъж се забърка в лют скандал. Тогава Яна Христова разгласи обществено, че е влюбена. Това призна самата тя, като шеговито загатна, че става дума за… жена. Иде тирада за американската суперзвезда Карди Би, която сега се къпе в популярност поради хитовите си песни.
„ Тя е моето най-голямо ентусиазъм, тъй като е същинска! “, разяснява скандалната Яна, която се прочу и с няколко пор*оклипа в мрежата.
Източник bgdnes.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР