Клипче разсмя социалките. В него Рачкв и Бачорски се хващат

...
Клипче разсмя социалките. В него Рачкв и Бачорски се хващат
Коментари Харесай

Мрежата се попиля от смях: Рачков налетя на бой на Бачорски, а накрая двамата...

Клипче разсмя социалките. В него Рачкв и Бачорски се хващат за гушите в спортна зала, само че... единствено с цел да се отдадат след това на щур купн и танци.

Познаваме Димитър Рачков като комедиант и водещ и някак си мъчно можем да си го представим да бъде нападателен. Но в последното видео Митко несъмнено не беше надъхан другарски. На него той влезе във физически конфликт с предприемача Даниел Бачорски. Агресията към баровеца бе непредизвикана, само че по-шокиращо е това, което последва.

На фрагментите се вижда по какъв начин Даниел Бачорски просто върви и загрява на пътеката в залата, слушайки мотивиращо парче за тренировката си. Изведнъж, зад тила му се демонстрира водещият на " Пееш или лъжеш ", който непосредствено изритва блондинът в ръката, а водата му безусловно изхвърча от ръцете, съобщи БЛИЦ.

Следва каубойска среща с замяна на неприятни погледи, а след това Рачков се хвърля върху другата фитнес пътека, където плясва с ръце на фона на гръцка музика. Двамата стартират да вървят встрани, имитирайки сиртаки.

Изведнъж в фрагмента към този момент влиза оркестър, а хората драговолно им подават чинии. Двамата стартират да ги чупят, удряйки ги в земята по известната гръцка традиция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР