Клипът е от тайно пътуване до Финландия от 90-те години.

...
Клипът е от тайно пътуване до Финландия от 90-те години.
Коментари Харесай

Анцуг и кофти прическа: Путин на млади години frognews.bg

Клипът е от скрито пътешестване до Финландия от 90-те години. На него се по какъв начин по време на разпадащия се към момента Съветски съюз Путин е в първокласна вила и се забавлява. Облечен е със ярък потник и наследник спортен екип. Косата му е прекомерно дълга, а тук-там - плешива. Досега Путин не е бил показван в такава светлина. Външният тип не дава отговор на обществената визия, която Путин редовно построява за себе си от няколко години.

Според информацията на Yle видеото е снимано във Финдландия на 1 май през 90-те години в представителната вила на Thomesto Group, компания, която тогава внася занемарен дървен материал от Русия. В този интервал Путин последователно натрупа въздействие. В оня интервал Путин е началник на комисията за външни връзки към кметството в Санкт Петербург. На видеото се вижда и тогавашния кмет Анатоли Собчак, както и двама телохранители. 

От Yle не оповестяват кой им е дал фрагментите, " защото реакцията на Путин на разкрития за персоналния му живот може да бъде непредсказуема ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР