Клип в социалната мрежа ТикТок взриви аудиторията заради истерията, в

...
Клип в социалната мрежа ТикТок взриви аудиторията заради истерията, в
Коментари Харесай

Момиче избухна на първа среща: Очакваш от мен да платя половината сметка?!

Клип в обществената мрежа ТикТок взриви аудиторията поради нервността, в която изпада младо момиче, когато схваща, че би трябвало да заплати половината сметка на първа среща.

Потребителят на име Benfurken споделя с почитателите си, че е излязъл на среща с момичето, което го харесва.

Най-накрая съумях да изведа на среща момичето, което ме харесва, само че – съгласно вас – кой би трябвало да заплати сметката, аз или тя? Или си я разделяме 50:50? Да разберем, гласи текстът при започване на видеото.

След като сядат в ресторанта, създателят на клипа стартира да си прави смешка, заявявайки ѝ, че ще употребява половината от поръчаните от нея ястия и питиета, което я слага в неловко състояние.

Тя отбелязва, че когато един мъж предложения жена на среща за първи път, той „ би трябвало да се държи с нея като дама и да заплати цялата сметка “.

Щом получават сметката в размер на близо 4000 мексикански песоса (около 215 евро), мъжът стартира да ѝ коментира по какъв начин двамата е редно да си я поделят, със съответния бакшиш.

Видимо комплицирано, момичето го пита дали приказва съществено. Тогава мъжът даже ѝ декларира, че желае от нея да ѝ заплати и бензина.

Не, това не е допустимо! Това е първият път, когато ме каниш на среща и ме караш да платя повече от половината сметка. Не се прави по този начин! Но знаеш ли, ще си платя тук моята сметка и ще си поръчам Uber, тъй че не е нужно да ме изпращаш до нас, декларира момичето и сопнато си потегля.

В последна сметка момчето съумява да ѝ каже, че „ всичко е смешка “.
Me per? @dangomez_
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР