Клинове и червени бикини са всичко, от което се нуждаете

...
Клинове и червени бикини са всичко, от което се нуждаете
Коментари Харесай

65 г. Кралица на шансона се пече само по червени бикини в откровена поза СНИМКА 18+

Клинове и червени бикини са всичко, от което се нуждаете за загар и шокиращи почитатели. Изглежда, че Любов Успенская възнамерява да получи купата освен кралицата на съветския шансон, само че и на най-скандален реализатор.

Отпускайки се на плажа, певицата не се смущава от нищо и с наслада споделя разголени фотоси. В същото време тя не не помни да подсети на почитателите да внимават с процедурите на слънце.



Да, припомням си, че давах съвет да не се прекалява! Но в Москва има толкоз малко слънце, че взех решение да взема доза витамин D най-малко един път. До брега! Даже ръцете си покрих, всичко останало го оголих, " написа Успенская в провокативен пост.

Но наподобява, че малко хора са се вслушали в препоръките й, тъй като цялото внимание на почитателите беше приковано към фигурата на 65-годишната певица: „ Красотата няма възраст! Красотата има фотошоп “, пишат някои. „ Бих желал да наподобявам по този начин на 60!, “ за разлика от тях, дават отговор други. Други обаче вместо формите на певицата взеха решение да се занимаят с етичната страна на сходна обществена изява.
А в друга поза не можеше ли да се снимате???

Изглеждате ужасно, само че в случай че бях толкоз уважавана и известна, не бих се посочила в този тип.

В тази фотография няма самоуважение, нито почитание към хората, нито половост. Една циничност и изкуфялост!

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР