Клиники за лечение на пациенти с , които бяха затворени

...
Клиники за лечение на пациенти с , които бяха затворени
Коментари Харесай

Клиниките за COVID-19 отвориха отново в Гърция

Клиники за лекуване на пациенти с, които бяха затворени след затишието на при започване на лятото, отварят още веднъж порти в Гърция. Това съобщи пред телевизия „ Скай “ Матина Пагони, ръководител на Съюза на болничните лекари в Атина и Пирея.

Тя акцентира, че хоспитализациите на хора с COVID-19 в лечебните заведения се усилва и за една седмица те са нарастнали от 5 на 45.
 Коронавирусът по света: Индонезия е в окото на бурята, ситуацията в Русия остава тежко Коронавирусът по света: Индонезия е в окото на бурята, ситуацията в Русия остава тежко
194 749 859 са към този момент публично записаните случаи на ковид по света, демонстрира статистиката на Worldometers. От тях 90,72 на ст...

“Нещата въобще не вървят добре и в случай че не сме имунизирани, никой не може да предскаже какво ще се случи с вируса в бъдеще ”, сподели тя.

Според нея, в случай че развиването на продължи до декември, както предвиждат някои наблюдаващи, в лечебните заведения " ще бъде ужасно " през октомври.

Що се отнася до нуждата от трета доза на имунизацията, Пагони сподели, че 80 до 90% от имунизираните, евентуално, ще се нуждаят от нея и че неотдавна имунизираните ще се нуждаят от трета доза през идващото лято.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР