Клиниката за красота проведе проучване сред обикновените жени: коя от

...
Клиниката за красота проведе проучване сред обикновените жени: коя от
Коментари Харесай

Как изглеждат 15-те най-красиви, според обикновените жени, звезди на възраст 40+

Клиниката за хубост организира изследване измежду елементарните дами: коя от звездите над 40-годишна възраст е най-хубава в поддържането на своя сексапил. Както се оказа, не всеки от тях отделя доста време за самообслужване.

15. Кейт Бекинсейл, 47 години

Кейт е актриса, най-известна с филмите “Пърл Харбър ”, “Ван Хелсинг ” и трилогията “Подземен свят ”. За нея са дали своят вот 8% от интервюираните. Тя не употребява нищо особено за грижа за кожата: на ниска цена сапун, слънцезащитни артикули и масла са целият боеприпас на Кейт.

14. Клаудия Уинкълман, 49 години

Английската телевизионна водеща признава, че не съблюдава непоколебим режим на персонална грижа и от време на време даже си ляга без да е отмила грима си. Единственото нещо, което Клаудия може да посъветва е да спите повече.

13. Хелън Мирън, 75 години

Въпреки възрастта си, актрисата към момента играе във филми. Между другото, тя не се счита за красива. Тя също не бърза да дава препоръки за грижа за себе си, само че в случай че беше в аптеката с 20 $, първо би си купила червило, молив за устни и овлажнител.

12. Давина Маккол, 53 години

Давина е британска актриса и телевизионна водеща. Тя се придържа към непоколебим дневен режим: става с изгряващото слънце, постоянно се гледа в огледалото, спортува, пие витамини и чай с колаген, яде единствено здравословна храна. В свободното си време тя избира солена вана и хубава книга.

11. Кейт Хъдсън, 41 години

Попадането в листата на тази американска актриса въобще не е изненадващо. Тя е щателна за външния си тип и храненето: има богат боеприпас от артикули за грижа, посещава козметични процедури и не се колебае да нанесе маска даже когато лети в аероплан.

Кейт пие доста вода и практикува медитация. Психическото и физическо здраве за нея е основата, без която е невероятно да бъдеш красива.

10. Сара Джесика Паркър, 56 години

Звездата от “Сексът и градът ” твърди, че експертите са виновни за луксозната й коса, а самата тя не употребява специфична козметика. Всеки сапун, шампоан и овлажнител заран и вечер.

9. Найджъл Лоусън, 61 години

Найджъл е английски публицист, ефирен водещ и създател на готварски книги. Тя показа един лайфхак: можете да изгладите и ексфолирате кожата със силиконови ръкавици за миене на съдове.

8. Рийз Уидърспун, 45 години

Звездата от Big Little Lies и носителка на Оскар нищо чудно да наподобява по-млада от годините си. Тя съчетава високоинтензивно кардио със силови тренировки, яде доста зеленчуци, не пести от слънцезащитни артикули, постоянно носи вода със себе си и прекарва доста време в грижи за себе си, макар че има деца.

7. Кейт Мос, 47 години

Кейт е супермодел, за която са дали своят вот 15%. Тя има един любопитен трик в арсенала си: напълнете мивката с вода, прибавете лед и нарязани краставици, след което поставете лицето си там и го задръжте там колкото можете. Според нея мигновено отстранява отока и изглажда кожата.

6. Тес Дейли, 51 години

Тес е публицист и ефирен водещ. Тя признава, че усърдно почиства, тонизира и овлажнява кожата заран и вечер и отделя доста време на медитация, йога и плуване. Сутрин тя поучава да употребявате въже за скачане, което ще ви помогне да се разсъните мигновено и да разпръснете кръвта.

5. Наоми Кембъл, 50 години

С 20% от гласовете още един супермодел попадна в листата. Тя употребява скин ролер, хидратиращи спрейове и кремове, боядисва се единствено преди работа и постоянно отстранява грима преди лягане. Според Наоми ключът е блестящата, хидратирана кожа.

4. Виктория Бекъм, 46 години

Трудно е да се спори с обстоятелството, че английската певица и дизайнер заслужава такова високо място. Виктория посещава разтривки за лице и светлинна терапия, употребява натурална козметика, огромен почитател е на лепенките за очи и също не може да си показа живота без овлажнители за кожата.

3. Ким Кардашиян, 40 години

Ким оказа голямо въздействие върху гримьорите по света, тъй че главната й загадка е готиният грим. Тя може също да предложи да добавите лъжица захар към вашия душ гел, с цел да ексфолирате кожата си.

2. Дженифър Анистън, 52 години

Дженифър няма потребност от показване освен поради актьорския си гений, само че и поради изключителния си външен тип. Това е резултат освен от генетиката, само че и от мощна воля.

Актрисата мие лицето си с ледена вода, посещава инфрачервена терапия, занимава се със спорт и медитация, избира органични козметични артикули, а кафето е сменено със сок от целина. В същото време тя съвсем не употребява козметика и термично оформяне на косата.

1. Дженифър Лопес, 51 години

Актрисата и певица получи 38% от гласовете и стана безспорен водач, изпреварвайки Анистън с 4%. Тя обаче не обича да приказва за възраст и външен тип, защото нейната философия е, че хубостта не зависи от времето. Основните й козове са искреността, властта над страстите и… зехтина, любовта към която майка й е вдъхнала.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР