Клиниката по педиатрия към УМБАЛ Свети Георги получи дарение от

...
Клиниката по педиатрия към УМБАЛ Свети Георги получи дарение от
Коментари Харесай

Рожденичка дари клиника по педиатрия

Клиниката по педиатрия към УМБАЛ „ Свети Георги ” получи подаяние от госпожа Емилия Цонева за ремонт на едно от пространствата.

Тя взема решение за юбилея си да направи жест към болничното заведение, като вместо да получи обичайно дарове, помолила своите посетители и другари да съберат пари за детската клиника.
Събраната сума в размер на 4 900 лв. бе поднесена на началника на Клиниката по педиатрия на УМБАЛ „Свети Георги“ проф. доктор Иван Иванов и неговия екип.

Средствата са предопределени за обзавеждане на стая за връзка сред родители на болните деца в звено „Кардиология и ревматология“.
„ Скъпа г-жо Цонева, от името на целия колектив сърдечно благодарим за вашата доброта. Вие озарихте лицата, както на болните деца и техните родители, по този начин и на нас личния състав. Накарахте да си позволим да мечтаем за още по-големи достижения ”, обърна се към дарителката доктор Любов Чочкова-Букова, шеф на звеното по детска кардиология и ревматология.
От своя страна госпожа Емилия Цонева не сдържа страстите и благодарността си.

„ Щастлива съм, че съм сред вас, във вашата клиника. Вие полагате освен професионален труд, вие спасявате най-ценното в нашия живот – нашите деца. Това подаяние е обвързвано с моя рожден ден. Реших, че ще направя акция по мотива към моите другари и вместо дарове, бях поставила кутия за дарения. Бях им споделила, че ще бъде за Клиниката по педиатрия и по-точно за Отделението по кардиология и ревматология към университетската болница. Както за тях, по този начин и за мен е наслада, че мога с този дребен жест да оказа помощ. Вие давате всичко от себе си и заслужавате да работите в едни по-добри условия, тъй като и нашите деца го заслужават. Желая ви доста здраве. Аз като родител и като жител съм доста признателна за това, което правите“, сподели госпожа Емилия Цонева.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР