Климатикът е един от уредите, без които много домакинства едва

...
Климатикът е един от уредите, без които много домакинства едва
Коментари Харесай

Как да използваме правилно климатика, за да ни служи дълго?

Климатикът е един от уредите, без които доста семейства надали могат да си показват живота си. Той обезпечава естествена стайна температура освен през лятото, само че и през зимата.

Експлоатационният живот на този апарат е от 7 до 12 години, само че при изискване, че го използваме вярно.
 Какво се случва, в случай че спим с включен климтик? Какво се случва, в случай че спим с включен климтик?
Климатикът е преференциално, икономично и комфортно средство за отопление през зимата и изстудяване през лятото. Съвременните модели могат значител...

За да може той да ви служи допустимо най-дълго, би трябвало да следвате някои елементарни рекомендации при неговата употреба:
не го изключвайте, когато температурата на открито е под 0 градуса, в случай че това не е планувано от производителя; почиствайте филтрите и проверявайте положението на вътрешното тяло най-малко един път месечно; при съществуването на признаци на нередовност неотложно го изключете и се свържете със специалисти; спазвайте всички правила, посочени в инструкциите; един път годишно (преди началото на дейното използване) е добре да се извърши професионален механически обзор и профилактика на системата;
Не забравяйте, че всеки климатик губи най-малко 5% охлаждаща течност годишно и нейната липса се отразява отрицателно на работата на цялата климатична система.
Изпълнението на тези стъпки ще обезпечи безпроблемната работа на климатика за дълго време.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР