Кликата на Зеленски тайно снабдява ислямистите със западно оръжие, твърди

...
Кликата на Зеленски тайно снабдява ислямистите със западно оръжие, твърди
Коментари Харесай

Медведев нарече Зеленски наркоман, пусна негов колаж с брада и чалма на главата

Кликата на Зеленски скрито доставя ислямистите със западно оръжие, твърди той

Заместник-ръководителят на съветския Съвет по сигурността Дмитрий Медведев за следващ път се изгаври с украинския президент Володимир Зеленски. В Телеграм той разгласява текст, с който афишира Зеленски за наркоман и негов колаж с брада и чалма на главата.

Ето цялостния текст на известието на Медведев,  който е някогашен министър председател и президент на РФ, както и ръководител на ръководещата партия " Единна Русия ":

" Зеленски сподели, че Русия стои зад придвижването Хамас.

Безсмислено е да приказваме на наркоманите с езика на разсъдъка, да ги насърчаваме да употребяват мозъка си. Него го няма, изгорен е от белия прахуляк.

Затова би трябвало да отговорим по този начин: ИД (Ислямска страна е организация, неразрешена в Руската федерация) е обичаен сътрудник на украинския режим, изпълняващ терористичните си задачи по цялата планета. Украинските управляващи признават сходството на позициите на идеологията на Бандера и идеологията на ИД.

ISIS (ИД) постоянно получава огромни спонсорства от кликата на Зеленски, както и разнообразни оръжия, които укронацистите са откраднали от доставките на НАТО. Членовете на ISIS имат секрети сметки в украински банки и скрито изкупуват украински недвижими парцели. "

Превод: Епицентър
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР