Клиентка на телеком твърди, че е станала обект на неочакван

...
Клиентка на телеком твърди, че е станала обект на неочакван
Коментари Харесай

Неочакван отговор получи клиентка: Да не сме на пазара за краставици, та да се пазарим

Клиентка на телеком твърди, че е станала обект на непредвиден коментар в офиса на един от мобилните оператори в страната. Случаят е от Русе, където жена, представяща се във Фейсбук като Ju Masal, пристигнала да зареди средства в картата си.

Тя попитала каква сума под 10 лв. може да зареди, а в отговор получила и въпросните думи.  " На въпроса ми какъв брой по-малко от 10 лв. мога да внеса, тя ми отговори по този начин: " Хайде в този момент! Да не сме на пазара за краставици, та да се пазарим! ", написа Ju Masal.

Служителката сменил мъж, а неговото държание също е маркирано от русенката. " Двамата се спогледаха, ухилиха се и явно останаха доста удовлетворени от " остроумния отговор " на младата дама ", твърди Masal. Жената дефинира случая като " липса на обикновена просвета " и отбелязва, че тя е у човек, който работи с клиенти.

Вижте цялата обява на Ju Masal, споделена без редакция:

" Вчера, в 12 часа, посетих офиса на VIVACOM в русенския МОЛ, с цел да заредя телефона си с избрана сума.

Обслужи ме млада, на тип умна, дама. На въпроса ми какъв брой по-малко от 10 лв. мога да внеса, тя ми отговори по този начин: " Хайде в този момент! Да не сме на пазара за краставици, та да се пазарим! ".  Свидетел на диалога беше юноша, който пристигна да я смени. (Тяхното работно място е като влезеш - в дясната страна в дъното на офиса.)

Двамата се спогледаха, ухилиха се и явно останаха доста удовлетворени от " остроумния отговор " на младата дама.  Стана ми забавно какви " връзки " би трябвало да има човек, та да го назначат да работи с клиенти при неналичието на обикновена просвета. "

GlasNews е подготвен да показа позицията и на засегнатата страна, упомената във въпросния случай.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР